НАШАТА МИСИЯ

Кои сме ние

Името на нашата фирма „Амала” означава приятел.

Ние искаме да спечелим Вашето доверие и да Ви накараме да разберете, че може да разчитате на нас. Ние сме млади и страстни в това, което правим и вярваме, че ще допринесем за Вас, за нас, за нашите деца и за природата.

Това ни вдъхнови да предлагаме на българския пазар иновативни и екологично чисти продукти за бита – MULIERES.

Нашата мисия

Всички продукти на Мulieres са алтернативи на съществуващи в нашия бит препарати с химически състав за пране и почистване на дома и офиса.

Всеки един артикул е нежен към кожата, естествен и ефективен. Всеки продукт Mulieres   се основава на маслиново олио, благоприятно за кожата, което има отлични почистващи и перилни качества и не дразни чувствителната кожа. Продуктите на Mulieres не съдържат парабени, нефтени химикали, изкуствени аромати и оцветители, не са тествани върху животни: Mulieres е известен като първата естонска марка, която носи етикета Vegan Society. Гелът за пране “Sensitive- без аромат” се препоръчва от Естонската асоциация за алергични заболявания. Гелът за пране с аромат на роза е носител на наградите Scandinavia за естествени и органични продукти за 2016 година в най-добрата нова еко-натурална продуктова категория. Освен това има и аромати на Fresh Citrus и Nordic Forest, които се основават на висококачествени етерични масла. Дори и опаковката е специална: тя е биоразградима и е изработена от преработен картон.

Ние предлагаме натурални концентрирани битови продукти, които са повлияни от нуждите на клиентите.

Днес сме заобиколени от множество химикали, които оказват влияние не само нашето здраве, но и замърсяват Природата.

  • Над 8 милиона тона пластмаса замърсяват океаните всяка година. Проблемът е станал толкова сериозен, че ако нищо не бъде направено по въпроса, до 2050 г. в моретата може да има повече пластмаса отколкото риба.
  • Един милион морски птици и 100 000 морски бозайници умират всяка година от пластмасово замърсяване в световните океани.
  • Учените изчисляват, че всеки ден от сушата и чрез вливащите се реки в Черно море навлизат 3 тона пластмаса.
  • Повече от 80 милиона души в Европа имат някаква форма на алергично заболяване. Тази ужасяваща статистика се потвърждава от Европейското дружество по алергии и Асоциацията на пациентите с респираторни заболявания (EFA). Ако не се обърне внимание на този проблем и не се проучат възможностите за правилно и навременно лечение, броят на страдащите от различни видове алергии ще става по-голям.

Нашата мисия е да направим „ЧИСТОТАТА ОТНОВО БЕЗОПАСНА”, като Ви предложим иновативни и безопасни алтернативи на традиционните продукти в натурални варианти.

Натурални продукти за пране и почистване.

Забелязахме революция в хранително-вкусовата промишленост – хората искат да купуват чиста и здравословна храна повече от всякога. Забелязахме тази революция и в козметичната индустрия, където естествените продукти за грижа за красотата печелят сърцата на милиони клиенти по целия свят.

Време е да започнем промяната и в домакинските почистващи и перилни препарати!

Join the world revolution!

All natural is all you need!