Състав

Продуктовата линия на Mulieres е произведена на основата на екологично чистo маслиново масло, което има отлични почистващи и перилни качества и не дразни чувствителната кожа. Mulieres произвежда своите продукти в Естония в уютната си производствена база, наречена Seebikoda, Всички продукти са тествани и показват отлични резултати в Техническия университет в Талин. Mulieres е безопасен, всички съставки са естествени и продуктите са безопасни за Вас и за околната среда. Mulieres е първият избор на семейства с деца, както и на хора с чувствителна или алергична кожа.

Препоръчано от Естонската Асоциация за алергични заболявания

Препаратите за пране и универсални почистващи средства са признати от Естонската Асоциация за алергични заболявания, което доказва, че те са безопасни и надеждни, без никакви аромати и не съдържат вещества, причиняващи свръхчувствителност. Нито един от тези продукти не съдържа парабени, нефтени химикали, синтетични аромати и багрила.

Vegan Society

Етикетът на Vegan Society е фар за потребители вегани, техните семейства и приятели. Символът на слънчоглед може да се намери не само на храни и напитки, но и на продукти за грижа за кожата и за домакинството. Историята на етикета датира от 1944 г. и от много години символът – слънчоглед дава на потребителите увереност, че използват висококачествени и етични продукти. Нашите продукти носят етикета на International Vegan Society, удостоверяващ, че те не са тествани върху животни и са 100% подходящи за вегани.

Scandinavia 2016

Гел за пране Розова градина Mulieres е носител на наградите Scandinavia 2016 за натурални продукти в най-добрата нова еко/ натурална продуктова категория.

ECOCERT

ECOCERT е един от най-солидните и престижни стандарти в Европа, който е признат в световен мащаб. Продуктите на Mulieres са сертифицирани като „Натурални почистващи и перилни препарати, произведени с натурални съставки“ от ECOCERT, което потвърждава, че продуктите за грижа за дома отговарят на стандартите за устойчиво развитие. Сертификатът потвърждава, че съставките, използвани в продуктите на Mulieres, са от 99,97% естествен произход, те са биоразградими и безопасни за околната среда. Освен това 10,26% от съставките са от биологично земеделие

99,97% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ

Този етикет присъства на всички продукти, за да подчертае, че продуктите на Mulieres са биоразградими, без парабени и се състоят от 99,97% естествени съставки.

Висококачествени етерични масла

Ароматите на MULIERES са създадени с висококачествени етерични масла. Ние вярваме, че природата просто мирише на най-доброто. Всички аромати са създадени с висококачествени етерични масла, които предизвикват и балансират сетивата. Ароматът на розова градина облекчава стреса, свежите цитрусови плодове придават свежест, скандинавският горски аромат успокоява, а продуктите без аромат не дразнят чувствителната и алергична кожа.